Selecteer pagina

Jannes & Grad Damen – Doe mij een borrel en een bierjte

Jannes & Grad Damen – Doe mij een borrel en een bierjte
Advertentie

Het was er nog niet van gekomen, maar dit jaar benaderde Grad Damen zijn vriend Jannes met een eigen geschreven nummer. Het duet met de twee kameraden is inmiddels opgenomen en vandaag wordt dan ook hun vriendschappelijke single: “Doe mij een borrel en een biertje” gelanceerd.

Een gezellig avondje

We weten allemaal hoe fijn het is om samen met je beste vriend(en) een drankje te drinken.
Iets wat we op dit moment allemaal als een feestje beschouwen. Jannes en Grad zingen samen over hun vriendschap, die ze met een drankje vieren. “Een duet met Jannes stond al heel lang op mijn lijstje, het gezamenlijk lanceren van ons nummer is dan ook een droom die uitkomt,” aldus Grad.

Rondje van de zaak

Speciaal voor de single “Doe mij een borrel en een biertje” werd de videoclip op maar liefst drie locaties opgenomen. Zo koos Jannes voor de Meubelshop, de interieurwinkel van zijn twee zonen, die ook een rol in
de video spelen. Grad zette in zijn eigen tattooshop een tattoo bij zijn zoon. De twee zangers eindigen,
zoals ze elkaar zingend beloven, in de kroeg.

Doe mij een borrel en een biertje

De pakkende tekst van het nummer schreef Grad Damen zelf en wordt uitgebracht onder label van Jannes Produkties. Het lied zal de zomer vrolijk op z’n kop zetten. Met de heropening van kroegen, terrassen en andere evenementen dromen we er allemaal van om met onze vrienden een borrel te drinken.

Bestel de taxi maar

Vanaf vandaag is het nieuwe nummer “Doe mij een borrel en een biertje” te beluisteren of te downloaden via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen. De videoclip is te zien op YouTube.

Met dank aan: ScorePromotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *