Selecteer Pagina

Tim Tesley – “ Zonder Jou”

Tim Tesley – “ Zonder Jou”
Advertentie

Tim Tesley komt met zijn 1e Nederlandstalige single; “ Zonder Jou”
De op 15 maart 1985 in Mechelen geboren Tim Tesley maar tegenwoordig wonende in Goes leerde al op zeer jonge leeftijd de muziek van Elvis Presley en Roy Orbison kennen.
Doordat zijn ouders grote fans waren van deze artiesten werd er dagelijks naar deze muziek geluisterd .
Naast fan van Elvis Presley ben ik ook al mijn hele leven een Roy Orbison fan , en wilde ooit een nummer maken wat in die lijn lag , aldus Tim Tesley.
Ik heb jaren geleden het “Zonder jou” opgenomen. Maar ik vond nu dat het tijd was om een eigen versie te maken . Meer in mijn stijl .
Ik vind het gewoon een prachtige song , mooie tekst en de tekst kan op 2 manieren geïnterpreteerd worden, afscheid van een geliefde of van een dierbare bij overlijden .
“Zonder jou” is mijn eerste echte Nederlandstalige single. Normaal zing ik vooral in het Engels, maar dit uitstapje vind ik geweldig!
Op 16 jarige leeftijd bekijkt hij een biografie van Elvis Presley en was gelijk onder de indruk van zijn zang en dans. Vanaf die dag was zijn wens zelf een ode brengen aan deze legende .
Hij maakte een show genaamd Memories Of The King en begint hem te imiteren . Na een tijdje ging Tim een liedje coveren van Elvis Presley. Hij nam een cd op met het liedje “In The Ghetto”.
Familie en vrienden waren onder de indruk van de gelijkenissen in de stem. Daarna deed hij mee aan tal van zangwedstrijden in Belgie en de meeste won hij door zijn treffende gelijkenis met Elvis Presley.
Hij brengt odes aan Roy Orbison, Elvis Presley en Tom Jones, maar zingt bijna alle muziekgenres dat je kan bedenken !
Daarom kun Tim Tesley het beste omschrijven als een levende jukebox die letterlijk alles aankan en aandurft.
En dat bleef niet onopgemerkt door de mensen van NL-Records, deze geloven in hem en steunen hem daar waar nodig is en daar is Tim Tesley enorm blij mee.

Dank aan Willem de Bie