Selecteer Pagina

Johnny Lubbers – Verdwijn toch uit mijn ogen

Johnny Lubbers – Verdwijn toch uit mijn ogen
Advertentie

 uit Hengelo komt met nieuwe single
Met zijn nieuwe single “Verdwijn toch uit mijn ogen” vertelt Johnny Lubbers uit Hengelo een verhaal wat gebaseerd is op nare mensen in het verleden van een van zijn beste vrienden.
Mensen die keer op keer misbruik maakte van zijn goedheid en daar nu klaar mee is. Het is dus een autobiografisch nummer over zijn goede vriend.
Enige tijd werkt de uit Hengelo afkomstige zanger alweer samen met Frank van Etten, en vroeg deze of hij erover na wilde denken om zijn nieuwe single over dit probleem te laten gaan.
Ik gaf een aantal voorbeelden die Frank binnen 10 minuten heeft verwerkt in de tekst en zo is het nummer “Verdwijn toch uit mijn ogen” ontstaan.
In 2003 ben ik begonnen met zingen nam een aantal liedjes op waar echter nooit iets mee gedaan is. Ze staan wel op YouTube en zijn te beluisteren op Spotify.
Toch ging hij door met zingen en optreden en was een goed geboekte artiest tot hij besloot 2009 te stoppen met zingen……
In 2019 besloot Johnny Lubbers het zingen weer op te pakken kwam in contact met Frank van Etten en kwam terug met “Ik kon het niet aan je zien” een nummer geschreven speciaal over zijn vriendin die vaak depressief was. Sindsdien timmert hij langzaam aan de weg om weer op het niveau te komen waar hij stond toen die stopte. Naast zijn grote passie van artiest zijn is Johnny Lubbers werkzaam als taxichauffeur,
ze noemen hem dan ook wel de zingende taxichauffeur. Johnny is blij weer terug te zijn in de artiestenwereld en zijn doel is, om mensen te troosten en te inspireren met zijn muziek.
En dat is dan na “Ik kon het niet aan je zien” dan “Verdwijn toch uit mijn ogen
Dank aan Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *