Selecteer Pagina

Johnny Valentino – Mag ik even met je dansen

Johnny Valentino – Mag ik even met je dansen
Advertentie

Johnny Valentino komt weer met een heerlijke eigentijdse single met de titel MAG IK EVEN MET JE DANSEN. Hij ging hiervoor opnieuw een samenwerking aan met de bekende producer Laurens van Wessel. Laurens is tevens verantwoordelijk voor de compositie en de tekst is geschreven door Olav Hesselmans.

MAG IK EVEN MET JE DANSEN….ja tuurlijk zegt Johnny die weer superblij is met deze plaat. Zomerse klanken, dansbaar en lekker meezingen, dat zijn de ingrediënten die voorop staan bij Johnny.

Deze zomer is hij weer dagelijks te vinden in de grote vakantieparken waar hij in 7 weken tijd bijna 60 shows heeft verzorgd. Maar ook daarna blijft de Johnny trein volop rijden met shows in casino’s, op bedrijfsfeesten, vakantieparken en vele andere locaties en evenementen. Johnny Valentino is 1 van de meest geboekte artiesten van het land omdat hij staat voor feest, energie en positiviteit!

Met deze single gaat Johnny door in de lijn die hij is ingeslagen met producer Laurens van Wessel en na Mi Amore en Jij bent de ware is ook dit weer een heerlijke plaat geworden. De clip is gemaakt door Jaap van Didden van JvDRecording, de release wordt weer verzorgd door UltimateDisk en de plug en promotie door Dennis van der Kraan van Score Promotions.

Afgelopen week besteedde Radio Veronica in het programma Marisa in de Middag al uitgebreid aandacht aan deze zeer veelzijdige en altijd vrolijke artiest.

Met dank aan: ScorePromotions