Selecteer Pagina

Kayleigh – Dans maar mee

Kayleigh – Dans maar mee
Advertentie

Het weer wil voorlopig nog niet helemaal mee, maar de 9-jarige Kayleigh zorgt met haar opgewekte nieuwe single ‘Dans maar mee’ alvast voor een zalig zomers gevoel en de nodige zonnestralen in onze harten. ‘Dans maar mee’ is een lekker in het oor liggende Nederlandstalige bewerking van ‘Iko Iko’, het heerlijke nummer waarmee Justin Wellington momenteel een wereldhit scoort.

Voor Kayleigh, die vorig jaar nog samen met Steve Tielens in de hitlijsten stond met het beklijvende duet ‘Sterrenkind’, is ‘Dans maar mee’ al de vierde single in haar nog zeer prille muziek carriΓ¨re. Er werd ook een superleuk videoclipje voor ‘Dans maar mee’ gemaakt, inclusief aanstekelijk dansje.

Fiere papa Jan Floren, die zelf optreedt onder de naam Jake, steunt volop de muzikale dromen van zijn
dochter, maar waakt erover dat Kayleigh vooral nog ‘gewoon kind’ blijft.

“Zingen is de lust en het leven van Kayleigh, ze zingt al van toen ze nog in de pampers zat en is sindsdien eigenlijk niet meer gestopt”, zegt papa Jan Floren met de glimlach. “Ze heeft de muzikale microbe natuurlijk met de paplepel meegekregen, maar ik zal Kayleigh nooit pushen om in de muziek verder te gaan. Zolang ze het leuk vindt, kan ze op mijn steun en enthousiasme rekenen, maar ik let er wel op dat ze zeker ook voldoende tijd met haar vriendjes en vriendinnetjes doorbrengt, en geregeld gewoon buiten gaat spelen. Net als Kayleigh, hoop ik natuurlijk dat de mensen haar nieuwe single leuk gaan vinden…’Dans maar mee’ zou ik zeggen!”

Met dank aan: Geert Hakse