Selecteer Pagina

Leon Basley – Alles wat je zei

Leon Basley – Alles wat je zei
Advertentie

Het publiek dat afgelopen weekend massaal afkwam op de singlepresentatie van Leon Basley heeft al een voorproefje kunnen nemen van zijn nieuwe plaat ‘Alles wat je zei’. Het is een frisse, vrolijke en gezellige bewerking van de gelijknamige single die Ferry Goorden in 2005 uitbracht. Leon was al langer van plan om hier iets mee te gaan doen, maar telkens kwam er iets anders op z’n pad. Een tijdje geleden hoorde hij dit nummer weer en nam vervolgens meteen contact op met producer Roy Otters (ANRO PRODUCTIONS) om dit lied om te toveren tot een gigantische feestknaller. 

Leon: ‘Die uitdaging nam Roy natuurlijk aan. De tekst is identiek gebleven, maar het arrangement is behoorlijk op de schop gegaan. Het tempo is opgeschroefd en de herkenbare accordeonklanken van Roy Otters zorgen ervoor dat het feest in de tent is. Als ik dan zie dat het publiek tijdens de singlepresenatie uit het dak gaat, denk ik de juiste keuze te hebben gemaakt om deze plaat nieuw leven in te blazen.’ 

Naast zanger wordt Leon heel vaak geboekt als Deejay en tussen de bedrijven door vermaakt hij de feestgangers met zijn eigen repertoire. Ondertussen heeft hij daar z’n werk van kunnen maken. Hij is te boeken via z’n Facebookpagina. 

Met dank aan: ScorePromotions