Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Lisa Mechelina – Me Time

Lisa Mechelina – Me Time
Advertentie

We moeten eerlijk bekennen: ook wij hadden nooit eerder gehoord van deze artieste. Je vraagt je af hoe het mogelijk is. Zo’n prachtige stem vol soul en dan ook nog zulke mooie liedjes schrijven, met teksten die je ziel raken. Het best bewaarde geheim van Hilversum, want – raar maar maar – daar woont ze toch echt.

Haar EP ‘Cheers to me’ is onlangs verschenen. ‘Me Time’ is de eerste single van deze EP die we gaan promoten. Lisa zelf zegt hierover: “Het gaat over de twijfels die ik jarenlang heb gehad over het uitbrengen
van mijn eigen muziek. Ik wist dat ik het wilde doen, maar ik wist nooit hoe en met welke middelen.
Ik heb altijd geleefd voor anderen; mijn studierichting was nooit iets wat ik echt leuk vond, mijn woonplaatsen vond ik maar niks en so it goes… In dit nummer sta ik voor het eerst achter mijn keuzes en het pad dat ik wil volgen: muziek. En dat is wat ik wilde dat het nummer uitstraalt.”

Met dank aan: MuziekPromotor

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *