Selecteer Pagina

Youri Sprenkels – ‘Ik Zit Hier Met Mijn Foto’s’

Youri Sprenkels – ‘Ik Zit Hier Met Mijn Foto’s’
Advertentie

Wist u dat.. Youri Sprenkels begin deze eeuw als peuter al stond mee te zingen met de liedjes van André Hazes?
Het was dan ook geen verrassing dat de Brabander, nadat hij zich als tiener meer en meer begon te ontwikkelen, later in de entertainmentwereld opduikt.
In eerste instantie alleen achter de draaitafels maar zodra hij zanglessen gaat volgen, wordt al snel duidelijk waar zijn ambities liggen; namelijk het publiek vermaken als zanger/entertainer!
In 2016 glundert Youri dan ook van oor tot oor als zijn allereerste single verschijnt.
Het liedje ‘Ik Moet Me Laten Gaan’, is goed ontvangen en vormde de inleiding richting een misschien wel veelbelovende carrière.
Na ‘Ga Toch Met Me Mee’, ‘Toen Ik Jou Zag’, ‘Eén Blik Van Jou’ en de feestelijke versie van ‘Gewoon Weer Opnieuw’ dat afgelopen februari aan het publiek werd voorgesteld,
verschijnt nu de zesde single van de 21-jarige Youri.
‘Ik Zit Hier Met Mijn Foto’s’ is geproduceerd door Frank Verkooyen in The Boom! Music studio in Breda en gaat over een vakantieliefde die node wordt gemist!
Waar is ze toch gebleven? Blijven het herinneringen of…?
Deze geslaagde smaakvolle en uptempo track is vanaf heden te verkrijgen en beluisteren via de streamingsdiensten en downloadshops.
Tot slot nodigt Youri iedereen graag uit zijn onlangs gelanceerde eigen website eens te komen bewonderen via: http://yourisprenkels.nl/
Dank aan Score Promotions