Selecteer Pagina

Mark Doldersum – “Er is zeker geen haast meer”

Mark Doldersum – “Er is zeker geen haast meer”
Advertentie

Mark Doldersum sluit 2019 af met “Er is zeker geen haast meer”
2019 loopt ten einde, maar Mark Doldersum komt toch nog met een prachtige nieuwe single met de titel “Er is geen haast meer”
Na een aantal jaren overal in de muzikale keuken te hebben gestaan weet Mark nu waar zijn muzikale toekomst ligt.
Deze nieuwe single “Er is geen haast meer “ is alvast een voorbode op zijn album wat in 2020 gaat uitkomen.
Nadat hij deze zomer met de single “Laat ons dansen gaan” kwam wist Mark Doldersum al wel dat hij toch eind van het jaar met een prachtig rustig nummer wilde komen.
Met het nummer “Er is geen haast meer “wil hij de veelzijdigheid van zijn genre en zijn stem laten horen, en mensen alvast nieuwsgierig maken naar dat album wat komen gaat.
De samenwerking die ik met Frank te Hennepe uit Apeldoorn heb is onbeschrijfbaar. Wij werken al een lange tijd samen en werken samen aan mijn toekomst.
Hij weet mijn muzikale voorliefde en komt ook met ideeën aan, aldus een trotse Mark Doldersum
“Er is geen haast meer ” is alweer de 7e single van deze zingende ondernemer uit Assen en zal zeker ook op zijn album komen, want er wordt achter de schermen hard aan dit album gewerkt wat in 2020 gaat komen.
Dus zoals u kunt lezen zit deze zanger niet stil, maar laten we eerst genieten van dit mooie rustige nummer “Er is geen haast meer” wat ook geweldig past bij het stemgeluid van deze zanger.
Natuurlijk wenst Mark Doldersum iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en muzikaal 2020 toe.

Dank aan Willem de Bie