Selecteer pagina

Dennis van Veen – “Want jij stopte de tijd“

Dennis van Veen – “Want jij stopte de tijd“
Advertentie

Dennis van Veen uit Hilversum komt met nieuwe single
Een verborgen talent met een gouden keeltje! Zo wordt Dennis van Veen uit Hilversum wel genoemd.
Daarom is het is nu de hoogste tijd om deze spontane en goedlachse zanger nog beter te leren kennen! En dat kan dan ook met zijn nieuwe single “Want jij stopte de tijd“
Inmiddels heeft hij een contract getekend bij de Melody Music Sound, waarmee hij dan ook onder dit label het nummer “Want jij stopte de tijd “ uitbrengt
Ik kwam in de studio bij Frank van Etten voor het uitzoeken van een nieuw nummer en die liet mij toen de demo van het nummer “Want jij stopte de tijd “ horen en ik vond dat perfect bij me passen.
Ik ben dan ook enorm blij met dit prachtige nummer Samen met mijn nieuwe team van de Melody Music Sound gaan wij ook werken aan een album wat in 2020 zal uitkomen.
Het advies om een keer mee te doen aan de bekende Amsterdamse talentenjacht ‘De Jantjes’ volgde Dennis van Veen keurig op.
Als ex-geluidsman van z’n broer Bob van Veen was Dennis al redelijk bekend in ‘het muziekwereldje’ en zag een muzikale carrière wel zitten.
Na de deelname aan ‘De Jantjes’ staat zijn agenda vol met optredens. ‘Ik zing nu alweer ruim 3 jaar en heb het echt super naar m’n zin’, vertelt Dennis enthousiast.
Regelmatig treed hij al op in diverse cafés van Amsterdam tot Zandvoort en scoort daar keer op keer lovende recensies.
Dennis heeft een eigen stemgeluid en weet met de bekende Engelse en Nederlandstalige hits het publiek te grijpen “Want jij stopte de tijd” is nog maar het begin van deze sympathieke zanger en zal Nederland
in 2020 nog meer van deze zanger gaan horen.

Dank aan Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *