Selecteer Pagina

Martijn Bakker band – Wherever I go (live version)

Martijn Bakker band – Wherever I go (live version)
Advertentie

Martijn Bakker is zanger, pianist en songschrijver. Maar noemt zichzelf liever muzikant. Martijn’s muziek gaat over het leven. Over reizen, over muziek, twijfels, verlies en de liefde. Hij voelt zich comfortabel in een sound met een ‘soul bezetting’. Maar kan zeker ook alleen achter zijn piano goed uit de voeten. Invloeden: Gregory Porter, Elton John, Frank Sinatra, Bill Withers, James Ingram.

Martijn studeerde zang aan het conservatorium te Enschede. Hij deed in verschillende formaties optredens over de hele wereld, van Qatar tot aan Madeira. De inspiratie voor Wherever I go ontstond doordat er vorig jaar nauwelijks nog gereisd kon worden. De wereld wel erg klein ineens, en juist daardoor werd het verlangen om te reizen groter. Reizen, je vrij voelen, even weg uit je vaste patronen. Op zoek naar verandering. Gaan en maar zien wat de dag brengt, zonder vooropgezet plan.

Deze versie van Wherever I go is live opgenomen in de Woodstock studio te Enschede. Een sfeervolle vintage studio waar een groot scala instrumenten staat, van Hammond orgels uit de jaren ’60 en ’70, een te gekke Wurlitzer tot bijzondere gitaren.Deze versie van Wherever I go is live opgenomen in de Woodstock studio te Enschede. Een sfeervolle vintage studio waar een groot scala instrumenten staat, van Hammond orgels uit de jaren ’60 en ’70, een te gekke Wurlitzer tot bijzondere gitaren.