Selecteer Pagina

Matthijs Koning – ‘K heb je lief

Matthijs Koning – ‘K heb je lief
Advertentie

“Trots op het team, we gaan knallen met z’n allen, op een mooie toekomst”, aldus Matthijs Koning vorig jaar oktober.
Samen met Ton van Gils en Frank Verkooyen, de mannen achter platenlabel Nationale Artiesten Parade, proostte de zanger op de zojuist ondertekende samenwerking tussen de betrokken partijen.
De Oosterhoutse artiest meldde afgelopen mei vervolgens: “Moeder en dochter maken het goed”, nadat hij en Simone trotse ouders waren geworden van dochter Saare.
Kortom met de wind in de zeilen zowel op muzikaal als maatschappelijk vlak, vertrok Matthijs onlangs richting de release van zijn nieuwe single: ‘k Heb Je Lief’.
Het betreft hier een knappe remake van de Paul de Leeuw-klassieker uit 1997 dat destijds een half jaar lang in de hitlijsten vertoefde.
De honderdduizend van oorsprong zwevende vlinders, maken nu een zwoel zomers dansje! Het nummer is door Frank Verkooyen in diens The Boom! Music studio,
namelijk getransformeerd tot een vlotte en gezellige track waarin uiteraard ook plaats is ingeruimd voor de romantiek. Het zijn vier hele kleine woordjes en ook al maken ze je een beetje bang..
‘k heb je lief.. een hele leven lang, zo klinkt het op deze liefdesverklaring, uiterst fraai neergezet door Matthijs Koning!

Dank aan Score Promotions