Selecteer Pagina

Melissa Smilda – De Nummer 1 Voor Mij

Melissa Smilda – De Nummer 1 Voor Mij
Advertentie

Melissa Smilda brengt nieuwe single ‘De Nummer 1 Voor Mij’ uit, een prachtige song over de liefde.

Op 20 oktober 2023 presenteert zangeres Melissa Smilda haar nieuwste single ‘De Nummer 1 Voor Mij’. Geschreven door Tom Peters, vertelt dit meeslepende nummer een verhaal over één van de belangrijkste onderwerpen van het leven: Liefde! ‘De Nummer 1 Voor Mij’ is een lied dat direct vanuit het hart komt en gaat over het vinden van die ene speciale persoon, die alles voor je betekent en je wereld compleet maakt.

Hoewel Melissa voornamelijk bekendheid geniet in het noorden van Nederland, breidt zij haar optredens steeds meer uit naar andere delen van het land. Als graag geziene gast bij radioprogramma’s en televisieshows wordt zij gewaardeerd om haar unieke stemgeluid en charismatische uitstraling.

Op 25 november 2023 zal Melissa Smilda een groot eigen concert geven in De Pompstee in Roden, waar zij haar bekende hits zal vertolken, evenals deze nieuwe single ‘De Nummer 1 Voor Mij’.

Vanaf 20 oktober is ‘De Nummer 1 Voor Mij’ te streamen op je favoriete portal en zal de videoclip te vinden zijn op YouTube.

Met dank aan: Nel van Olm