Selecteer pagina

Mike Versteeg – Iedere keer’

Mike Versteeg – Iedere keer’
Advertentie

Mike Versteeg zet zich met ‘Iedere keer’ stevig op de kaart
Onlangs presenteerde Mike Versteeg in een uitverkochte zaal in Nieuwegein z’n nieuwe single ‘Iedere keer’.
Uit handen van Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw werd Mike verrast met een mooi groot canvas doek van de singlehoes. Z’n ouders en geluidsman kregen een mooie bos bloemen overhandigd.
‘Het blijkt maar weer dat Ronald erg betrokken is bij elke productie en dat siert hem’, vertelt Mike. Het publiek was in ieder geval erg enthousiast over de single die bol staat van gezelligheid.
In overleg is besloten om op het ‘moment suprême’ en tijdens de officiële doop die plaatsvond om 22.00 uur de clip online te zetten.
Net zoals de voorganger ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ vonden de opnames plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. Ook Hans Louws werd wederom benaderd om een tekst en melodielijn te bedenken.
‘En dat kan hij als de beste. Je geeft hem één vinger en binnen de kortste keren is de hand compleet. Het gaat over een jongen die een meisje tegenkomt en uiteindelijk verliefd wordt.
Hij wordt bij wijze van spreken door de bliksem geraakt en iedere keer als hij weer in de ogen van haar kijkt, dan krijgt hij een apart gevoel.
In de clip die geproduceerd is door Showtime Den Bosch is de verhaallijn uiteraard uitgebeeld’, meldt Mike. De 19 jarige zanger heeft naast zingen nog een passie.
Op 1 september jl. ging een grote wens van hem in vervulling. Mike is eigenaar/ kok geworden van VERS-Catering in Houten.
Hij levert zowel particulier als zakelijk maaltijden, lunches, buffetten en diverse soorten borrel hapjes.
De CD single ‘Iedere keer’ is vanaf heden verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Nieuwste video

Bezig met laden...