Selecteer Pagina

Lytse Hille – “Als jij bij mij geen liefde vindt”

Lytse Hille – “Als jij bij mij geen liefde vindt”
Advertentie

Het is alweer enige tijd geleden, dat er een nieuwe single van de sympathieke artiest Lytse Hille gereleasd werd.
Deze stilte is bewust gekozen, daar de periodes daarvoor juist vele opmerkelijke singles voorbij kwamen, van 24 Billen tot Ik lach me de Ballen uit m’n broek en van het Worstenlied tot Die Engel.
Soms wil een moment van rust niet zeggen dat zowel Lytse Hille als ook het team rondom hem stilgezeten heeft….. Nee, juist niet. De muzikale routeplanner is ingeschakeld op het succes van Die Engel.
Niet dat deze nou zo hoog scoorde in de hitlijsten, maar wel bij het publiek dat het Volkse genre zo omarmt en lief heeft.
Geluisterd naar al die liefhebbers van dit genre, en het timbre dat Lytse Hille dit liedje extra meegegeven heeft, is het tijd om hier op voort te borduren.
Liefde is vaak bezongen, maar de tekst van dit liedje vertelt dat wat Liefde echt is…….als je echt van iemand houdt, dan gun je hem of haar het grootste geluk ter wereld, ook al blijf jij achter met het grootste verdriet. “ALS JIJ BIJ MIJ GEEN LIEFDE VINDT” is meer dan een fantastische single van Lytse Hille, wederom geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar.
Als je iemand deze liefde gunt en het zo zingt, dan ben je echt een Hit waardig.
Dank aan Score Promotions