Selecteer pagina

Pete d’ Moore – “Jij hebt de power”

Pete d’ Moore – “Jij hebt de power”
Advertentie

Nieuwe single voor Pete d’ Moore
Pete d’ Moore kwam vorig jaar met een speciaal nummer “Een ziekte met een naam” wat in het teken stond van de ziekte Alzheimer,
en naast vele interviews bij diverse radiozenders door heel Nederland behaalde hij zelfs het TV programma Koffietijd, waar hij dit lied mocht zingen.
Nu gooit Pete d’ Moore het totaal over een andere boeg, en bezingt hij de daklozen op de wereld. Met het lied “Jij hebt de power” weet hij als rapper een totaal andere power te geven aan dit nummer.
Met zijn rap en zang is dit nummer wederom een schot in de roos, en hoopt deze ondernemer uit Mallorca een nog betere plek te krijgen in de muziekwereld. Sinds kort is Pete d’ Moore verhuist naar
Mallorca om daar samen met zijn vrouw een bedrijf in de horeca te beginnen, maar natuurlijk zal hij zijn liedjes in Nederland blijven opnemen en uitbrengen.
Peter van der Meer ook bekend als Pete d Moore is geboren in Den Haag en zijn eerste stappen in de showbizz was bij de Playback show van Hennie Huisman in 1983 als Michael Jackson.
Natuurlijk heeft hij heel veel gedaan in de jaren die erna kwamen. Pete d Moore had in de jaren 90 in Duitsland een single uit ” Music takes you higher ” en in Nederland de single ” Brand New Day.”
In 2018 kwamen ” Disco inferno VS Rap” ” it’s a Bootie Call “in Nederland uit. Dus deze Hagenees heeft al veel betekent in de muziekwereld.
Ik hoop dan ook dat “Jij hebt de power” de Nederlandse zenders zal bereiken, want dit genre is wat ik wil, als je dan ook nog een boodschap kunt verwerken in mij liedjes maakt mij helemaal gelukkig,
aldus een trotse Pete d’ Moore.

Dank aan Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *