Selecteer Pagina

Rick ter Meer – ‘Auto Vliegtuig’ 

Rick ter Meer –  ‘Auto Vliegtuig’ 
Advertentie

De nieuwe single van Rick ter Meer…..  ‘Auto Vliegtuig’
Giet Maar Vol’, ‘Feest Gewoon Maar Door’, ‘Ik Wil Slapen’, ‘We Nemen Er Nog Een’, ‘Lampegat De Gekste’ en ‘Achter Het Raam’ zijn liedjes welke Rick ter Meer in de afgelopen paar jaar heeft uit-gebracht.
Dat deze Eindhovenaar van feest houdt is een understatement want deze twintiger heeft “Feestbeest” als bijnaam toegedicht gekregen.
Prins Carnaval bij zijn carnavalsvereniging in zowel 2017 en 2018, zette hij kracht bij middels het uitbrengen van een eigen liedje. Zo ging de feestbal uiteindelijk rollen voor Rick.
Begonnen als grap maar ondertussen heeft hij een fanbase opgebouwd naast dus de release van een flink aantal nummers.
En wie Feest zegt, denkt al snel ook aan Frank Verkooyen en zo belandde Rick opnieuw in diens studio The Boom! Music om ter plekke zijn nieuwste knaller ‘Auto Vliegtuig’ op te nemen.
Op deze vrolijke stamper zal het publiek in de kroegen en feesttenten compleet uit z’n dak gaan! Met zijn eigen repertoire en populaire meezingers staat zanger/entertainer Rick ter Meer garant voor Feest!
Of je nu per auto, vliegtuig, de trein of per boot komt, Rick maakt ’t iedereen naar de zin! ‘Auto Vliegtuig’ uitgebracht door Nationale Artiesten Parade,
is binnenkort via de downloadshops en streamings-kanalen te bemachtigen!

Dank aan Score Promotions