Selecteer Pagina

Melissa Smilda – Ik Wil Dat Jij Meteen Ook Gaat’

Melissa Smilda – Ik Wil Dat Jij Meteen Ook Gaat’
Advertentie

Melissa Smilda, (21 jaar, geboren in Groningen, woonachtig in Peize)  is een ‘nieuw’ Talent in de artiestenstal van Emile Hartkamp & Norus Padidar.
Melissa, die al enige singles op haar naam heeft staan, nam zelf het initiatief daartoe, want zij wilde haar mooie Muzikale dromen waarmaken.
Houdend van de Nederlandse Volkse Muziek, liedjes met een Lach en ’n Traan……..wist ze dat er een team was die dit genre als geen ander kent en ook maakt,
gelet op alle successen van o.a Jannes – Marianne Weber – Frans Bauer e.v.a, dus aanbellen en praten.
De meeste dromen zijn bedrog, maar niet alle……. er werden diverse liedjes gemaakt, waarna de keuze viel op het vrolijke en hoog meezing gehalte van ’Ik Wil Dat Jij Meteen Ook Gaat’
Liedjes met een negatieve levenservaring, met soms een traan van verdriet, vloeien meer dan eens over in het grootste feest en de lach…. Vuile Huichelaar of Ach,Vaderlief zijn daar mooie voorbeelden van.
Een en al ellende maar de tent op z’n kop. Melissa heeft haar eigen unieke stemgeluid, en een vrolijke en sympathieke uitstraling waardoor je haar alles gunt.
Zangeres, zijn er velen…..maar opmerkelijke zangeressen in dit genre zijn moeilijk te vinden en schaars. Laat deze single een mooie start zijn van een mooie succesvolle carrière.
Maar ook blijven dromen……..

Dank aan Score Promotions