Selecteer Pagina

Tim Johnson –

Tim Johnson –
Advertentie

Eerste eigen single van Tim Johnson een feit
Tim Johnson is al jaren actief als allround DJ en reist stad en land af om het publiek te entertainen.
Dat Tim van alle markten thuis is blijkt wel uit zijn enorme waslijst aan plekken die hij heeft aangedaan.
Bij Gerry’s Inn in het Oostenrijkse Westendorf is hij al vele jaren een vaste verschijning. Ook voor presentatieklussen wordt Tim regelmatig benaderd.
Op het Storm Records label verschijnt nu z’n debuutsingle ‘Wat jij met me doet’. Zoals de titel al verklapt, gaat het over de liefde.
Het nummer begint rustig, maar krijgt op een gegeven moment een heerlijk tempo waar je vrolijk van wordt.
En dat was volgens Tim ook de insteek. Ook het team waar Tim mee samenwerkt heeft z’n sporen al ruimschoots verdiend in de Nederlandse muziekwereld.
‘Als ik het doe, doe ik het goed. Ik houd niet van half werk’, vertelt Tim.
Hans Louws heeft de muziek en de tekst geschreven, de opnames vonden plaats bij Ger Oerlemans, Ingrid Simons verzorgde het koorwerk en Marcel Fisser was verantwoordelijk voor de gitaarpartijen.
‘Via Face-time besprak ik met Hans Louws het onderwerp waar ik graag over wilde zingen. Hij is op dat gebied een vakman.
Ook over de samenwerking met de rest van het team ben ik zeer tevreden’.
Helemaal onbekend in het opnemen van een single is Tim niet. In 2018 nam hij als feest act Gier & Goor samen met Danny Canters de feest knaller ‘Zuipen Springen Feesten ( met z’n allen)’ al op.
Dat vond hij erg leuk om te doen en smaakte dus naar meer.
Ger Oerlemans heeft ook de beelden van de clip geschoten. Er werd werkelijk alles uit de kast gehaald om de verhaallijn uit te beelden.
‘En wat hoort er bij een verhaal dat over de liefde gaat…precies een mooie dame. Nieuwsgierig?….bewonder hem op YouTube’, aldus Tim.

Dank aan HubscH MEDIA