Selecteer Pagina

Stefan Bosma – “Ga deze zomer met me mee”

Stefan Bosma – “Ga deze zomer met me mee”
Advertentie

Als 16-jarig jochie stond hij al te zingen op tafel..!
Stefan Bosma, geboren te Leeuwarden, woonachtig te Jirnsum, 29 jaar nog maar en toe aan de release van zijn debuutsingle “Ga deze zomer met me mee”
Nadat Stefan een drive-In begon samen met zijn vader onder de naam ‘Drive-In Explosion’.
Begon hij zelf een aantal bekende liedjes zoals ‘Ik meen het’, ‘Adio Amore Adio’ en ‘Jij denkt maar dat je alles mag’ te zingen, hij kreeg vele vragen om eens te komen zingen op verschillende feestjes.
De in 1990 geboren zanger die onlangs een optreden van bij ”wie van de 3” won op het Leeuwarder Muziekplein zette hem tot het uitbrengen van zijn eigen single.
Stefan Bosma begint meer en meer zijn weg te vinden in het wereldje van de Nederlandse muziek.
Stefan Bosma die onlangs zijn studie afrondde en zich nu volledig op zijn muzikale carrière stort, is een samenwerking aangegaan met RTV Media Producties
Kortom Stefan Bosma zit nadrukkelijk in de muzikale lift omhoog!
Stefan Bosma dook de Mastersound Studio van Wim en Jordy in “SSG Producties, om daar zijn nieuwe single “Ga deze zomer met me mee” op te nemen en te laten produceren.
Een echte feelgood song dat elke mindere stemming overal spontaan zal doen omslaan:
Ga deze zomer met me mee en laat je door de zon verwarmen, lukt het even niet dan zijn hier voor jou mijn armen”, aldus de tekst van deze opgewekte klinkende ijzersterke zomersong
dat uiteraard ook een lekker feestgehalte herbergt.
“Ga deze zomer met me mee” zet Stefan Bosma wederom een stap voorwaarts en de zanger kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar zijn toekomst in de muziek!
Ik vind het een super geweldig nummer! het is ooit als grapje begonnen en vanuit daar op het idee gekomen een eigen nummer uit te brengen!
hierbij hebben we samen met Stereo Sound het nummer uitgezocht en met Ellen van der Veer de tekst gemaakt en ik ben er super blij mee.
Het is een nummer wat aanslaat bij de meeste mensen, vooral de tekst “Ga deze zomer met me mee” blijft echt hangen onder de mensen, aldus een trotse Stefan Bosma

Dank aan All 4You Promotie