Selecteer Pagina

Tobias – Kom jij bij mij, want ik ben vrij

Tobias – Kom jij bij mij, want ik ben vrij
Advertentie

Tobias Burema uit Groningen is al heel wat jaartjes actief in de muziek.
In 2001 heb ik samen mogen werken met Corry Konings en heeft daar zijn allereerste single gemaakt “ Nacht van de liefde” en daarna ook nog “Vaarwel m’n liefste”.
Daarna heeft de bekende producer en tekstschrijver Emile Hartkamp nog een nummer voor mij gemaakt met de titel “14 dagen naar Rio”
Wat een ervaring om met zulke grote namen te mogen werken, aldus een tevreden Tobias.
Nu in 2020 komt hij met zijn nieuwe single “Kom jij bij mij, want ik ben vrij” een nummer wat gaat over hem en een meisje die hij ontmoet in een Cafe, natuurlijk ontstaat er dan liefde.
Een mooi nummer wat zeker herkenbaar zal zijn bij vele mensen jong en oud.
Het nummer is gemaakt door Roy Otters, ik wilde graag een soort Frans Bauer nummer hebben, maar ik moest ook aan mijn budget denken. Dus werd ik in contact gebracht met deze producer en tekstschrijver. Nadat we eerst even gebeld hebben, heb ik een afspraak gemaakt. Ik ben bij Roy gekomen en daar heb ik aangegeven dat ik graag een meezing nummer wilde hebben.
Samen met Roy Otters zijn we zijn aan de slag gegaan. En het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf, het is echt een nummer wat ik super vind en waar ik volledig achter sta.
Wij gaan door en hebben de afgelopen jaren leuke dingen gedaan, en best wel veel optredens mogen doen. Ook even een mindere periode gehad.
Door deze single “Kom jij bij mij, want ik ben vrij” hoop ik weer helemaal op en top terug te zijn als zanger. En hoop daarmee een iets mindere periode af te sluiten.
Dank aan Willem de Bie