Selecteer Pagina

Vince Collet – In mijn hart schijnt weer de zon

Vince Collet – In mijn hart schijnt weer de zon
Advertentie

In de regio Amsterdam is Vince Collet absoluut geen onbekende zanger. Hij heeft vol trots al deel mogen nemen aan een aantal grotere evenementen zoals o.a. bevrijdingsfestivals, Mokum in Meppel, Lappendag in Hoorn en het jaarlijkse Elandsgracht Festival in Amsterdam. Hij vindt het heerlijk om mensen met Hollandse gezelligheid te vermaken. Hij had al eens een paar liedjes opgenomen bij een studio in Almere, maar daar is verder qua promotie niets mee gedaan. Omdat Vince toch de intentie had om een nummer op te nemen in een gerenommeerde studio nam hij begin 2021 contact met producer/ zanger Frank Verkooyen om te bespreken
of hij iets voor hem kon betekenen.

‘In dat gesprek gaf ik aan dat ik op zoek was naar een cathy song in de stijl van het nummer ‘De Waarheid’ en de sound van Robert Pater. Ik heb Frank de vrije hand gegeven en toen ontstond ‘In mijn hart schijnt weer de zon’. Dit gezellige kroegennummer zing je in principe, na 2 keer luisteren uit volle borst mee. Mede door de pakkende tekst, de gitaarpartijen van Marcel Fisser én het accordeongeluid van Daniël Metz is het echt een topproductie geworden. Daar ben ik heel er content mee. Ik weet zeker dat ik in de toekomst vaker gebruik ga maken van The Boom! Music Studio in De Meern’, verklaart Vince Collet.

Met dank aan: ScorePromotions