Selecteer Pagina

Voor Zilveren Duif genomineerde singer-songwriter Danny Ferdinandus schrijft lied voor daklozen

Voor Zilveren Duif genomineerde singer-songwriter Danny Ferdinandus schrijft lied voor daklozen
Advertentie

De nieuwe Cd-single ‘Walking on the road to heaven’ van Danny Ferdinandus is een mooi en puur lied geworden dat hij zelf heeft gecomponeerd en geproduceerd!
De talentvolle singer-songwriter uit Leiden begeleidt zichzelf op gitaar en zingt het lied prachtig ingetogen en met veel gevoel. De tekst gaat over het feit dat Danny na een scheiding dakloos werd en hierna op straat zwierf. Hij had geen werk, geen huis en geen uitkering, helemaal niets. Toen hij het leven niet meer zag zitten, had hij een ‘ontmoeting’ met de schepper van de Hemel en Aarde, waarna zijn leven plotseling weer een positieve wending kreeg. Danny stuurde het lied op naar Stichting Zilveren Duif en de Christelijk-organisatie vond zijn compositie zo mooi dat zij Danny hebben genomineerd als ‘Beste nieuwe artiest van 2019’. Het is een aanmoedigingsprijs en de uitreiking vindt plaats tijdens de Zilveren Duif Gala (EO) op 14 maart 2019. Danny Ferdinandus draagt het hart op de goede plaats en heeft een missie! Omdat hij uit eigen ervaring weet hoe verschrikkelijk dit kan zijn, wil hij dat er nooit meer daklozen zullen zijn in Nederland. Hij heeft meegemaakt dat er in de opvang hele gezinnen zaten en zelfs oma’s en opa’s. Iedereen kan dit overkomen!
Danny wil dan ook de gehele opbrengst van zijn optredens die tot stand komen dankzij alle media-aandacht, doneren aan instanties die daklozen opvangen! Hij draagt hierbij met name Het Leger Des Heils en Stichting de Hoop een warm hart toe.Danny vindt dat hij met deze nominatie eigenlijk al gewonnen heeft omdat hij van zover is gekomen. Hij wil daarom mensen nog een hart onder de riem steken met een persoonlijke boodschap: ‘ER IS ALTIJD HOOP’! Danny wil de komende tijd zijn Cd-single goed promoten ook om zoveel mogelijk stemmen te winnen, zodat hij hopelijk met de felbegeerde trofee naar huis kan gaan. Maar het allerbelangrijkste voor hem is om een duidelijk signaal aan de regering te geven, zodat ze eindelijk wakker worden en ervoor gaan zorgen dat er in de toekomst geen daklozen meer in Nederland bestaan!

Bron: UltimateDisk