Selecteer pagina

Wilfred – “Zoveel mooie vrouwen”

Wilfred – “Zoveel mooie vrouwen”
Advertentie

Wilfred steekt “Zoveel mooie vrouwen” in nieuw jasje
Omdat Wilfred (Belles) op zoek was naar een leuk lied die hij in een nieuw jasje wilde steken toverde hij z’n goed gevulde cd kofffer voor de dag.
Hij stuitte op een single waar het nummer “Zoveel mooie vrouwen” van Frank Hoek op stond.
Samen met z’n manager Jacqueline Faure besloten ze de knoop door te hakken en een afspaak te maken met Mario Veltman van Studio DiMario.
‘Ik hoorde goede verhalen over Mario en nadat we onze plannen openbaarden kreeg Mario een glimlach op z’n gezicht.
Het bleek namelijk dat Mario de oorspronkelijke zanger van het lied, Frank Hoek, goed kende. Mario pakte z’n gitaar en ging gelijk aan het werk om er een hedendaags sausje over te gieten.
Alle toegevoegde instrumenten heeft Mario zelf ingespeeld. Om het geheel compleet te maken werd ook een achtergrondkoortje ‘ingevlogen’. Ik ben erg blij met het eindresultaat’, glundert Wilfred.
Vanwege de prettige samenwerking met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties was voor Wilfred de keuze niet moeilijk om deze nieuwe single ook op dit label uit te brengen.
We hebben ook al gesproken over een volgend project. Dat wordt begin 2020 waarschijnlijk een ballad met een uptempo refrein.
De in Haarlem geboren maar in Nijkerk woonachtige zanger, die al ruim 30 jaar op de planken staat, was onlangs nog te bewonderen in het RTL 4 programma ‘Het Spaanse dorp Polopos’.
Samen met Ramon Sandbergen waren ze uitgenodigd door Johan Kettenburg en gingen ze op bezoek bij de familie Rutte.
Dat leverde naast leuke beelden heel veel positieve en hartverwarmende reacties op.
Dank aan Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *