Selecteer Pagina

Wilmo – “Zit het in ons bloed”

Wilmo – “Zit het in ons bloed”
Advertentie

Zanger Wilmo komt met “Zit het in ons bloed” als nieuwe single
Wilmo is geen onbekende in de Nederlandse bandscene . Zijn muzikale carrière bracht met diverse bands naar nationale en internationale podia.
Vanaf 2016 is hij eigenzinnig begonnen te bouwen aan een solo carrière. Wilmo wist precies welke kant hij uit wilde, feel good nummers die de sfeer van de jaren 80 uitademen.
Tot heden heeft hij deze weg kunnen blijven volgen en zijn wij 5 singles verder. Wilmo is niet bang voor een uitstapje. Zijn nieuwe single “Zit het in ons bloed” is daar het bewijs van.
Tijdens het schrijven van “Zit het in ons bloed” heeft hij een spiegel voor gehouden. Wilmo deelt hiermee zijn vaderlijke onzekerheid die elke ouder wel eens gevoelt moet hebben tijdens een scheiding.
Hij werd verrast toen hij de 1ste test opnamen aan zijn management liet horen. De keuze was toen snel gemaakt, het moest het slot akkoord worden voor een geweldig 2019 .
Wilmo is een Allround zanger, de juiste zanger voor elke gelegenheid. Van kroeg tot tent / plein feest.
Wilmo is niet alleen te vinden in de Nederlandse kroegen, ook toerde hij al door Europa en was hij te vinden op de Zomerfeesten Nijmegen, zalen als 013, Melkweg en op diverse festivals in binnen en buitenland.
Zijn repertoire, van Hazes tot aan Afrojack.

Dank aan Willem de Bie