Selecteer pagina

Erikah Karst – Open Arms.

Erikah Karst – Open Arms.
Advertentie

Met ‘Open Arms’ maakt zangeres Erikah Karst haar comeback in de muziekwereld
De Drentse zangeres Erikah Karst heeft al een rijke, muzikale geschiedenis op haar naam staan.
Na een stop van een aantal jaren pakt deze sympathieke dame, zus van oudere broer René Karst, enthousiast de draad weer op.

Jarenlange ervaring
Al op 11-jarige leeftijd maakte Erikah haar eerste LP, kinderliedjes gezongen in het Drentse dialect. De inmiddels 47-jarige zangeres kijkt trots terug op een leven vol muziek.
Ze groeide op in een muzikaal gezin en in het begin van de jaren 90 studeerde ze zang aan het conservatorium in Zwolle. Met debuutsingle My Heart Goes Out To You brak Erikah in 1997 door in de showbusiness.

Breed repertoire
Door de jaren heen heeft Erikah een breed en herkenbaar repertoire opgebouwd, met voorkeur voor nummers van Aretha Franklin, The Supremes en Whitney Houston. |
Ze is ook succesvol in het Nederlandstalige genre. Samen met haar broer René Karst bracht zij het prachtige duet Naar jou uit. Perfectioniste Erikah schrijft zelf haar teksten en muziek,
dit maakt deze vrolijke dame een muzikale duizendpoot.

All Together Now
In de succesvolle en gezellige muziekshow All Together Now van RTL4 greep Erikah, in de uitzending van 28 december, haar kans om weer in de picture te komen bij het Nederlandse publiek.
Ze verraste haar broer René Karst , die één van de 100 juryleden is, met haar optreden.
René had geen idee dat zijn zus meedeed en was zichtbaar ontroerd door haar optreden waar ze haar nieuwe single Open Arms zong.
Ze is klaar voor een comeback in de muziekindustrie.

Open Arms
Op de dag van de uitzending van All Together Now , 28 december j.l. lanceerde Erikah haar nieuwe single Open Arms. Een cover van de muziekgroep Journey, geschreven door Steve Perry en Jonathan Cain en opnieuw geproduceerd door John Dirne in de White Villa Studio’s. Vanaf deze dag is de prachtige ballad te beluisteren via Spotify.

Dank aan Ilske Helleman

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *